Развивайки широка палитра от инициативи, програмата Acronis Cyber Foundation Program, заедно със

...
Развивайки широка палитра от инициативи, програмата Acronis Cyber Foundation Program, заедно със
Коментари Харесай

Acronis Cyber Foundation празнува 5 години, помагайки на деца в нужда

Развивайки необятна палитра от начинания, програмата Acronis Cyber Foundation Program, заедно със своите сътрудници, продължава да обезпечава нови просветителни благоприятни условия и филантропична поддръжка за нуждаещите се райони

 
-->
Acronis с горделивост отбелязва петата годишнина от основаването на  – цялост от начинания, основани, с цел да привлекат сътрудници по планове за развиване на общностите и обезпечаване на благоприятни условия за доброволчество за членовете на екипите по целия свят. Отбелязвайки пет години триумф и непрекъснато развиване в подобряването на достъпността до обучение, програмата е ориентирана главно към това то да бъде елементарно налично за всички и еволюира към включването на начинания за облекчение на филантропични бедствия и екологични планове.

Основана през 2018 година, програмата е отдадена на образованието. Тя финансира построяването на учебни заведения и въвеждането на образования за ИТ умения в разнообразни общности по света. Програмата Acronis Cyber Foundation, осъществена в съдействие с сътрудници, е построила 18 учебни заведения в разнообразни страни, а още пет учебни заведения са в развой на създаване. Това начинание е от изгода за 5500 възпитаници, които в този момент към този момент имат достъп до качествено обучение. Като спомагателна поддръжка за образованието 12 учебни заведения са оборудвани с компютърни класни стаи, с цел да се обезпечи на учениците достъп до технологии и късмет да се възползват от учението в цифрова среда.

Освен с построяването на учебни заведения, програмата е ангажирана и с просветителни планове, като до момента над 14 000 души са взели присъединяване в стратегии за образование за ИТ умения с Acronis. Осигурена е и филантропична помощ за над 5000 души в нуждаещи се общности. Заедно с това програмата въздейства непосредствено върху участващите доброволци, осигурявайки им рядка опция за допир с отдалечени елементи на света и неповторимо прекарване, каквото другите култури могат да предложат. 92% от доброволците в програмата  Acronis Cyber Foundation не престават своите филантропични старания на годишна база.

„ Горд съм от това, което постигнахме с  програмата Acronis Cyber Foundation ”, съобщи Патрик Пулвермюлер, основен изпълнителен шеф на Acronis. “Инициативата за учебни заведения и програмата за образование за ИТ умения осигуриха по този начин нужната поддръжка за тези, които са в потребност, разкривайки пред тях свят на нови просветителни и кариерни благоприятни условия. Успехът на Acronis Cyber Foundation не би могъл да бъде реализиран без помощта на нашите сътрудници. Бих желал да им благодаря за непрекъснатата поддръжка и нямам подозрение, че нашите взаимни старания ще оказват помощ да допринесем за по-позитивно и наред бъдеще “.

Образованието има солидно и положително въздействие в живота на всекиго, отваряйки вратите към бъдещи кариери в технологиите – една процъфтяваща промишленост. В Сингапур, в партньорство с Yellow Ribbon Fund,  програмата за ИТ образования на Acronis Cyber Foundation е помогнала на над 120 възпитаници да преминат през сертификационен тренинг и да добият скъпи умения, с цел да си подсигурят претовареност. Програмата регистрира, че над 70% от приключилите тренинги за ИТ умения са си обезпечили претовареност в границите на един месец след привършване на курса. Програмата за ИТ умения за мигранти в Швейцария, осъществена в партньорство с Integres – организация, ориентирана към консолидиране на имигрантите в Швейцария – е помогнала на хората от мигрантската общественост в Шафхаузен да рафинират и да добият сериозни кариерни умения, помагайки на над 70 учащи в границите на три години.

“Acronis Cyber Foundation съставлява същите полезности, които ми дадоха куража да построя учебно заведение в село в Доминиканската република, “ съобщи Себастиан Ньолтинг, ръководещ шеф в RNT Rausch. “Ние сме уверени, че проблеми като бедността и глада могат да бъдат позволени по резистентен метод единствено посредством обучение. Ето за какво образованието би трябвало да е налично за всички на всички места по света. Щастлив съм, че имаме опцията да бъдем сътрудник с Acronis и в този момент работим взаимно в посока реализирането на тази цел. “

Успехът на Acronis Cyber Foundation е реализиран с помощта на помощта на сътрудниците на Acronis – снабдители на услуги, в това число GoDaddy, CloudFest, RNT Rausch, Zebra Systems, Climb Channel Solutions, BusyMouse, Ubistor, както и доста други. Официалният благотворителен сътрудник на програмата Acronis Cyber Foundation  Groundbreaker обезпечава регулаторно сходство и има грижата за всички строителни действия в процеса на построяването на учебни заведения.

“Acronis е значим сътрудник за нас през цялото време и ние сме признателни за тяхната отдаденост в обезпечаването на достъп до качествено обучение за всички по света, “ съобщи Леони Розберг, съосновател и ръководещ шеф на Groundbreaker. “Те демонстрират какъв брой съответстваща и авторитетна е корпоративната отговорност и ние се надяваме, че могат да окуражат още повече компании от  софтуерния бранш да сторят същото “.

Програмата Acronis Cyber Foundation е съсредоточена върху партньорството с други организации, с цел да можем дружно да реализираме смяна. Acronis кани всички бизнеси, дребни и огромни, да се включат в взаимните ни планове. За сътрудниците, които желаят да разработят свои лични проекти за общностно развиване, програмата може да спомага с поддръжка и на други начинания. Ако желаете да се присъедините към нашата задача или да научите повече, апелирам, посетете .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР